Hvem er jeg?

Uddannelsesmæssig baggrund

 • Autorisation gennem Psykolognævnet, 2001
 • Cand.Psyk., Århus Universitet, 1997
 • Merkonom i Markedsføring, 1990
 • Certificering i flg. testsystemer: MBTI, JTI, EQI, 360 graders test, OPQ32, BTB, Birkmann
 • Kurser indenfor erhvervspsykologi, Human Resources, projektledelse samt management

Karrieremæssig baggrund

 • Selvstændig erhvervspsykolog siden 2003. I den periode har jeg gennem 3,5 år været fast tilknyttet konsulent tre dage pr. uge hos Energinet.dk ifm. fusion af to el-kontrolcentre i Danmark samt været fastansat som HR-Chef hos Danish Wind Design fire dage pr uge igennem 1,5 år, til firmaet desværre gik konkurs. Sideløbende med faste jobs og projektansættelser har jeg fortsat arbejdet i mit eget firma.
 • HR Consultant, NEG Micon A/S
 • Culture Agent, Martin Professionel (HR ansvarlig)
 • Chef konsulent, AS/3 Human Resources
 • Reklametegner, Masters Reklame/Marketing
 • Marketingassistent, Danisco samt udstationeret til engelsk datterselskab

Vedligeholdelse af viden

Jeg sørger for løbende at vedligeholde min faglige viden og kompetencer via kurser, forelæsninger og være opdateret på nyeste litteratur indenfor mit fagområde. Derudover modtager jeg selv løbende supervision.

IMG_1689