Hvem er jeg?

Jeg holder rigtigt meget af mit arbejde og har fokus på personlig udvikling fremfor problemer. Hos mig er det vigtigt, at du oplever at blive mødt med varme og hurtigt kan føle tillid, tryghed og opleve en professional behandling. For mange er det svært at tage skridtet til at søge hjælp. Jeg vil gøre alt for, at du bliver glad for din beslutning om at ændre på den situation, du befinder dig i.

Uddannelsesmæssig baggrund

 • Autorisation gennem Psykolognævnet
 • Cand.Psyk., Århus Universitet, 1997
 • Merkonom i Markedsføring
 • Certificering i flg. testsystemer: MBTI, JTI, EQI, 360 graders test, OPQ32, BTB, Birkmann
 • Kurser indenfor erhvervspsykologi, Human Resources, projektledelse samt management
 • Jeg sørger for løbende at vedligeholde min faglige viden og kompetencer via kurser, forelæsninger og være opdateret på nyeste litteratur indenfor mit fagområde. Derudover modtager jeg selv løbende supervision i forbindelse med mit arbejde.

Karrieremæssig baggrund

 • Selvstændig erhvervspsykolog siden 2003. I den periode har jeg gennem flere år været fast tilknyttet projekter i forskellige store virksomheder som Energinet.dk, Kamstrup og Arla, ligesom jeg har været fast tilknyttet som HR Chef på deltid i flere virksomheder, nogle steder en fast dag pr. uge, andre steder fire dage pr. uge.
 • HR Business Partner, NEG Micon A/S
 • Culture Agent, Martin Professionel (HR ansvarlig)
 • Chef konsulent, AS/3 Human Resources
 • Reklametegner, Masters Reklame/Marketing
 • Marketingassistent, Danisco incl. udstationering i engelsk datterselskab